Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.11.10.2011 Pikavippien käyttötavoista uutta tietoa


Uuden tutkimuksen mukaan pikavippejä otetaan useimmiten tarpeeseen, kuten esimerkiksi ruokaan, lastenhoitoon liittyviin kuluihin tai lääkkeisiin. Useinhan pikavippejä on syytetty siitä, että niitä käytettäisiin turhaan kulutukseen ja tällä tavalla ajaisivat käyttäjänsä pikavippikierteeseen.

Suomen Pikalainayhdistyksen Taloustutkimuksella teettävä kysely, johon osallistui 500 henkeä, osoittaa kuitenkin että pikavippien käyttötarkoitukset ovat huomattavasti arkisempia ja järkevämpiä.

Useimmiten pikavippien vaihtoehtona pidetään ystäviltä tai läheisiltä lainaamista, jota ilmoittikin tekevänsä yli puolet vastaajsta. Muita vaihtoehtoja pikavippien ottamiselle tutkimuksen mukaan olivat esimerkiksi suuremmat lainat, säästäminen ja luottokortit.

Tutkimuksen mukaan velkajärjestelyhakemuksista käy myös ilmi, että velkaongelmiin ajautuneiden henkilöiden lainoista ainoastaan 5-10 prosenttia on pikalainoja, mikä kyseenalaistaa myös osaltaan sitä käsitystä, että pikavipit olisivat syynä kuluttajien velkaongelmiin.

Pikavippiyrityksiä on tällä hetkellä Suomessa 81 kappaletta, eli neljännes enemmän kuin vuoden 2010 lopussa. Keskimääräinen pikavippi on tällä hetkellä 223 euroa, kun noin vuotta aiemmin keskiverto vippi oli kooltaan 214 euroa.

Vastaavia uutisia: