Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.13.7.2011 Suomen suosituimpiin kuuluvat pikavippipalvelut vaihtavat omistajaa


Risicum Oyj, joka on tunnettu sellaisista pikavippipalveluista kuin Risicum, OK Money ja Joustoraha, on myyty yhdysvaltalaiselle luottoalan yritykselle nimeltään Dollar Financial Corporation. Kyseinen yritys on noteerattu New Yorkin pörssissä ja toiminut alalla yli kolmenkymmenen vuoden ajan, joten kyseessä on markkinoilla tunnustettu luotettava toimija.

Lehdistötiedotteensa mukaan tällä kaupalla haetaan uutta teknologista osaamista sekä pyritään laajentumaan uusille markkinoille. Risicum on tunnettu toimivasta teknologiastaan internetissä tapahtuvaan luotonantoon liittyen, joten tällaisen kaupan avulla liiketoiminnan laajentaminen laina-alalla helpottunee huomattavasti.

Risicum näkee myös hyötyvänsä kaupasta, sillä toimitusjohtaja Jouni Hintikan mukaan kauppa auttaa Risicumia heidän kasvustrategiassaan, tuodessaan uusia monipuolisia resursseja Risicumin käytettäväksi.

Todennäköisesti asiakkaiden kannalta lyhyellä tähtäimellä kyseinen kauppa ei tule näkymään millään tavalla, vaan Risicumin toiminta jatkuu yhtä laadukkaana kuin tähänkin asti. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan, millaisia innovaatioita Risicum suurempien resurssiensa avulla saa tulevaisuudessa aikaan suomalaisella pikalaina-alalla.

Vastaavia uutisia: