Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.14.10.2010 Pikavippien perinnässä monenlaisia menettelytapoja


Pikavippejä myöntävien yritysten joukossa on tunnetusti monenlaisia toimijoita ja koska ala on vasta suhteellisen nuori, on sääntelyn kanssa vielä tekemistä. Tällä hetkellä järkevät toimintasäännöt puuttuvat alalta ja esimerkiksi perintätoimenpiteitä löytyy aivan laidasta laitaan.

Useat pikavippipalvelut tarjoavat esimerkiksi mahdollisuutta siirtää eräpäivää eteenpäin, mutta tällainen on usein todella kallista ja jopa kannattamattomampaa asiakkaan kannalta kuin se että jättäisi eräpäivän siirtämättä ja yksinkertaisesti maksaisi laskunsa myöhässä.

Joskus pikavippejä myöntävien yritysten toimintatavat ovat melko harmaalla alueella ja esimerkiksi neuvotteluihin maksuajan pidentämisestä on suhtauduttu kylmästi. Tällainen ei tietenkään kuulosta hyvän luotonantotavan mukaiselta toiminnalta ja onkin selvää että tulevaisuudessa saadaan paremmat säännöt eri tilanteissa toimimista varten.

Mitään velvollisuuttahan yrityksellä ei ole pidentää maksuaikaa, mutta se kuitenkin kuulostaa monen korvaan kohtuulliselta toiminnalta verrattuna siihen, että laskut lähetetään samantien perintätoimistolle ilman mitään neuvotteluvaraa maksujärjestelyihin liittyen.

Kuluttajavirasto on aktiivisesti puuttunut tämänkaltaiseen toimintaan esimerkiksi kokoamalla yhteen listan yleisimmistä ongelmista alalla ja lähettämällä listan suurimmalle osalle alan toimijoista, joten suurin osa yrityksistä toki toimii asiakkaan kannalta kohtuullisella tavalla, mutta aina mahtuu joukkoon alhaisemman moraalin toimijoitakin.

Oleellisin lakiteksti aiheeseen liittyen löytyy perintälaista, johon voi tutustua tarkemmin jos haluaa selvittää pikalainayritysten toiminnan lainmukaisuutta.

Vastaavia uutisia: