Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.25.5.2010 Pikavippi tuottaakin eniten ongelmia vanhemmille henkilöille


Nuoria pidetään usein vastuuttomina henkilöinä, syyttäen heitä milloin työhaluttomuudesta ja milloin vastuuttomuudesta raha-asioihin liittyen, mutta uusimpien tutkimusten mukaan tämä ei tilastojen mukaan pidäkään paikkaansa, vaan vanhempien ihmisten osuus maksuhäiriöisistä on lisääntynyt todella selvästi.

Alle 30-vuotiaat maksavat yhä suuremmalla todennäköisyydellä laskunsa ajallaan takaisin, kun taas yli 50-vuotiaiden kohdalla laskujen takaisinmaksu tahtoo venähtää yllättävän paljon verrattuna kymmenen vuoden takaisiin tuloksiin, selviää Tilastokeskuksen uusista tilastoista.

Ennen Suomessa tuntui olevan yleinen käytäntö pyrkiä maksamaan laskut viimeistään eräpäivänä takaisin – ehkäpä kyseessä on juuri suomalaisten rehellisyys ja se että sitä myös arvostetaan kulttuurissamme. Laskujen myöhässä maksaminenhan on vähän sama asia kuin lupauksen pettäminen.

Muualla Euroopassa sen sijaan laskut on tapana maksaa sitten kun jaksetaan, tai ainakin viikko-pari myöhässä, siitä kun ei mitään sen suurempia sanktioita tule, ja teoriassa tällaisella toiminnalla voi myös saavuttaa korkohyötyä itselleen kun rahat ovat omassa käytössä muutaman viikon pidempään ja niille voi siltä ajalta saada tuottoa. Käytännössä aika on toki niin lyhyt ettei sellaisilla tuotoilla juuri pääse rikastumaan, joten syyt laskujen myöhässä maksamiselle ovat jossain muualla.

Edellä mainitussa Tilastokeskuksen tutkimuksessa selvitettiin 440 000 maksuhäiriöisen suomalaisen taustoja ja nuorten osuus tästä porukasta on pienentynyt 15 prosentilla. Kun taas eläkeikää lähestyvien varttuneempien henkilöiden osuus on tuplaantunut 6 prosentista 11 prosenttiin. Vanhusten täytyy siis keksiä nyt uusia perusteita nuorten mollaamiseen.

Vastaavia uutisia: