Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.26.12.2010 Pikavippien myöntäminen saattaa vaikeutua


Pikavipithän ovat tunnettuja helppoudestaan ja nopeudestaan. Koko idea lähti alunperin liikkeelle siitä, että pikalainan voisi hakea helposti tekstiviestin avulla omalla kännykällään, ja tällä hetkellä ollaankin tilanteessa jossa koko ilmiöstä on tullut huikean suosittu, eivätkä kännyköiden ja internetin yleisyys varmasti ole pienimpiä syitä ilmiön taustalla. Edullisimmat pikavipit löytää nykyisin helposti netin avulla ja hakeminen onnistuu yhtä kätevästi.

Tällä hetkellä käydään tiivistä keskustelua siitä, tulisiko pikavippejä saada myöntää ollenkaan kännykällä, ja Kuluttajariitalautakunnan näkemyksen mukaan tämän ei pitäisi olla mahdollista, koska kuluttajan tulisi saada lain mukaan ennakkotiedot ja sopimusehdot käyttöönsä ennen pikalainasopimuksen tekemistä, mikä ei pelkällä tekstiviestin lähettämisellä toteudu.

Käytännössä vipin ehdot voidaan kuitenkin yhtä lähettää asiakkaalle esimerkiksi sähköpostin välityksellä, jolloin viranomaisten turhat huolet voidaan pyyhkiä pois. Kännykällä haetaan tällä hetkellä noin viidesosa kaikista pikalainoista, joten ihan pikkusummista ei ole kyse, mutta ei myöskään koko alan tulevaisuuden vaarantavasta asiasta.

Kuluttajaviranomaisen tehtävähän on valvoa kuluttajan etuja, mutta tässä tapauksessa kuluttajan etu ei ole se, että palveluiden saatavuutta vaikeutetaan. Pikavipeistä on olemassa monenlaisia mielipiteitä, mutta pikavippiyritysten syyttämisen lomassa harvoin pohditaan sitä, mikä koko ilmiön aiheuttaa.

Etenkin pääkaupunkiseudulla huikean kallis asumisen hinta, puhumattakaan kalliista ruoasta ja muista perushyödykkeistä aiheuttavat sen, että keskivertopalkallakaan ei kovan verotuksen jälkeen jää juuri ylimääräistä kuukausittain käteen, jolloin muutama odottamaton meno voi aiheuttaa budjetin pettämisen ja tarpeen pikalainalle. Poliitikot voisivatkin turhan lässyttämisen ja vastuun kiertelyn sijaan miettiä todellisia keinoja parantaa tavallisen suomalaisen ostovoimaa ja elintasoa, niin velkaantumisongelmatkin poistuisivat päiväjärjestyksestä.

Vastaavia uutisia: