Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.28.2.2011 Nuoriso velkaantuu hurjaa vauhtia, mutta ei pikavipeillä


Aiemmin on jo päästy eroon siitä myytistä, että pikavippejä ottaisivat ongelmiin asti pääasiassa nuoret ihmiset, joten seuraavaksi onkin aika pohtia, mikä on velkaantumisongelmien suurin aiheuttaja.

Yleensähän pikavipeillä on melko huono kaiku monien korvissa ja ajatellaan että juuri pikalainat ovat syynä siihen että esimerkiksi nuoret velkaantuvat, mutta esimerkiksi Finanssialan keskusliiton julkaisemien tilastojen perusteella tämä ei pidä juuri lainkaan paikkaansa, vaan ylisuuret asuntolainat ovat huomattavasti suurempi riski nuorten henkilöiden velkataakkaa tutkittaessa.

Asuntolainoissa summat ovat huomattavasti suurempia, puhumattakaan laina-ajoista, jotka voivat olla jopa 30 vuotta, kun yksittäinen vippi on yleensä parin viikon tai kuukauden mittainen. Pelkän vuosikoron tuijottaminen ei siis tässä tapauksessa ole viisasta, vaan kannattaa miettiä ennemminkin niitä kokonaissummia ja riskejä jotka liittyvät ylisuuriin asuntolainoihin.

Keskimääräiset asuntolainat ovat nuorten keskuudessa nykyisin n. 25 vuotta pituudeltaan, mikä on melkoisen pitkä aika, kun otetaan huomioon että sen aikana voi ilmaantua työttömyyttä tai odottamattomia kuluja, jotka voivat liittyä esimerkiksi asunnon remontointiin tai muihin vastaaviin asioihin.

Alle 30-vuotiaiden asuntovelallisten keskimääräinen lainasumma on lähes tuplaantunut kymmenessä vuodessa, joten toivoa sopii että hiljalleen etenevä lama ei pääse tekemään tuhojaan samalla tavalla kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa on käynyt, asuntojen hintojen laskiessa siellä monin paikoin jopa puoleen hintahuipustaan, joka vielä Suomessa on pitänyt pintansa.

Vastaavia uutisia: