Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.28.3.2011 Pikalainoja otetaan lähes tuhat kappaletta päivittäin


Uusimpien tilastojen mukaan pikalainoja otetaan nykyisin Suomessa noin 800 kappaletta joka ikinen päivä, joten kyseessä on melko suosittu lainamuoto eikä niiden suosio osoita mitään hiipumisen merkkejä. Kuukausitasolla lukema on siis suurin piirtein 24 000 pikavippiä.

Pikavippien kulut näillä lainanottomäärillä ovat 17 miljoonan euron suuruusluokassa ja keskimääräinen korko lainaa kohti on 26 prosenttia. Keskimääräinen vippi on suuruudeltaan 214 euroa ja noussut siis viimeisen parin vuoden aikana jonkin verran, kuten myös takaisinmaksuaika, joka on tällä hetkellä Tilastokeskuksen julkistamien tuoreiden tilastojen mukaan keskimäärin 32 päivää.

Pikalainoja myöntäviä yrityksiä on markkinoilla tällä hetkellä 63 kappaletta, mutta tähän tilastoon ei välttämättä ole luottamista, koska osa yrityksistä ei ole rekisteröityneitä, vaikka pikavippejä myöntävien yritysten rekisteröinti tulikin pakolliseksi aivan vähän aikaa sitten.

Huomattavasti suurempi osa kuluttajien lainoista on kuitenkin asuntolainoja – noin 80 prosenttia koko lainakannasta koostuu asuntolainoista. Vaikka pikalainoja syytetäänkin kotitalouksien velkaantumisesta, niin tilastoja katsellessa käy selväksi, että asuntolainat ovat huomattavasti suurempi riskitekijä ja niiden koko on saattanut karata monilla henkilöillä käsistä, jos asuntolaina on mitoitettu siten, että liikkumavaraa ei juuri ole korkojen noustessa.

 

Vastaavia uutisia: