Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.7.3.2011 Näin onnistuu pikalainojen hankkiminen pahimman vihamiehesi laskuun


Törmäsin mielenkiintoiseen uutiseen, jonka mukaan Suomen Chicagossa, Lahdessa, asuva nuori mies oli kohdannut voittajansa kahden vielä nuoremman kekseliään miehen muodossa, jotka päättivät pistää elämänsä raha-asiat kuntoon varastamalla kyseisen huono-onnisen miehen ajokortin ja ottamalla tämän jälkeen valtavan määrän pikavippejä ja tilaamalla netistä kaikkea mahdollista kallista tavaraa miehen nimissä.

Tämähän ei tietenkään olisi ollut mahdollista jos pojat eivät olisi onnistuneet myös avaamaan pankkitiliä onnettoman nuoren miehen nimissä. Pankit huomio! Tarkkana siellä palvelutiskillä – muistetaan katsoa ne paperit yhtä tiukasti kuin Onnelan jonossa lauantaina. Ei väärillä papereilla pankkitilejä, kun ei niillä väärillä papereilla Onnelaankaan pääse.

Miltä tuntuisi ottaa toisen henkilön nimiin vippejä, MacBook Pro, uusimmat merkkivaatteet ja pari uudenhohtoista LED-taulutelevisiota? Varmaankin ihan hyvältä, kunnes jäät lopulta kiinni ja joudut maksamaan kaiken korkojen kanssa takaisin.

Nämä jutussa mainitut herrat jäivät toki kiinni ja joutuvat erittäin todennäköisesti vankilaan, kärsittyään aiemmin jo runsaasti ehdollisia tuomioita vastaavista rötöksistä. Tervemenoa!

Vastaavia uutisia: