Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.7 helppoa tapaa säästää ruokakaupassa


Säästäminen on hyvä vaihtoehto vippien ottamiselle ja yhä useammat ihmiset ovatkin kiinnostuneita säästämisvinkeistä. Harva tulee ajatelleeksi kuinka paljon voi säästää tavallisilla kauppakäynneillä, jos vain tekee oikeita valintoja. On oikeasti mahdollista käyttää paljon vähemmän rahaa esimerkiksi ruokaostoksiin viikoittain karsimatta juuri yhtään ruuan laadusta, joten seuraavia vinkkejä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Vinkki 1 – Käytä kauppojen päivän tarjoukset hyödyksi

Lähes kaikilla kaupoilla on päivittäin joitain tuotteita tarjouksessa ja tällaiset tuotteet kannattaa aina käyttää hyväksi. Muista tietysti tarkkailla, onko tuote todella oikeasti halvempi kuin normaalisti, vai onko kyse vain markkinointikikasta. Lehdistä löytyy yleensä kauppojen mainoksia, joista voi katsastaa päivän tarjoukset ja käydä sen jälkeen ostamassa kyseiset tuotteet edullisesti. Tärkeämpää on silti yleensä pitää huoli siitä, että kaupan hintataso on yleisesti alhainen – muuten voi käydä niin että tarjoustuotteen halpa hinta tulee yllättävän kalliiksi kun kaikki muut kaupan tavarat ovat paljon kalliimpia. Näin tuntuu käyvän usein K-ryhmän kaupoissa.

Vinkki 2 – Osta alennustuotteita

Säästäminen käy helposti kun ostat alennuskorista tuotteita, joista kauppa haluaa päästä eroon. Usein poistettavia tuotteita ovat esimerkiksi leipomotuotteet tai vanhentumassa olevat ruuat. Jos löydät esimerkiksi edullisesti jauhelihaa jonka parasta ennen –päiväys on umpeutumassa, voit ostaa sitä useamman paketin ja pakastaa suurimman osan lihoista. Pakkasessa ne eivät pilaannu vaan voit käyttää niitä vielä viikkojenkin kuluttua.

Vinkki 3 – Osta suurempia määriä

Suurempien määrien ostaminen kerralla on helppo tapa säästää rahaa ja sama pätee myös ruokakauppoihin. Joskus kaupat tarjoavat halvempaa hintaa useamman tuotteen ostajille, mutta suurempien määrien ostamista kannattaa hyödyntää erityisesti silloin kun jokin pitkään säilyvä tuote on erityisen halvalla myynnissä. Jos käytät esimerkiksi tonnikalaa usein ja se on juuri tänään kaupassa erityisessä tarjouksessa, niin miksi et ostaisi sitä niin paljon kuin mahdollista varastoon? Säästät näin selvää rahaa.

Vinkki 4 – Älä mene kauppaan nälkäisenä

Kaikkihan tiedämme mitä tapahtuu kun menee kauppaan nälkäisenä. Harkintakyky pettää, ostoskoriin tarttuu kaikkia herkkuja ja turhia tuotteita, eikä hintoja oikein jaksa nälkäisenä tarkkailla. Helpointa välttyä turhilta heräteostoksilta on mennä kauppaan ainostaan kylläisenä, tai syödä ainakin reilu välipala töiden jälkeen ennen ruokakauppaan menemistä.

Vinkki 5 – Tee ostoslista ja osta vain listalla olevia tuotteita

Jos menet ruokakauppaan ilman ostoslistaa, todennäköisesti unohdat ostaa jotain, mutta toinen ongelma ilman listaa kaupassa käymisessä on se, että silloin tulee helposti ostettua myös asioita joita ei oikeasti tarvitse. Kun teet ostoslistan ja käyt kaupassa sen mukaan, on niin sanotusti helpompi pysyä aisoissa.

Vinkki 6 – Vertaile lähikauppojesi hintatasoa

Usein sitä tulee ostettua ruuat siitä kaupasta jossa on tottunut käymään, mutta kannattaa aina silloin tällöin tehdä pientä hintavertailua eri kauppojen kesken. Useimmiten esimerkiksi LIDL on todella paljon halvempi kautta linjan kuin S-Ryhmän kaupat tai K-Marketit. Kannattaa siis ehkä unohtaa bonukset ja ostaa LIDListä päivän ruoat jos sellainen löytyy lähistöltäsi. Muussa tapauksessa kannattaa ainakin vertailla omien lähikauppojesi hinnat niille tuotteille, joita useimmiten ostat.

Vinkki 7 – Vertaile tuotteet aina kilohintojen mukaan

Monesti saattaa katsoa nopeasti pelkkää hintaa vertaillessaan kahta samantyylistä tuotetta, mutta koska pakkaukset ovat usein kooltaan erilaisia, voi kilohinta ollakin kalliimmassa tuotteessa oikeasti halvempi. Kilohinta (tai litrahinta) on ainoa mikä ratkaisee tuotteen edullisuuden pitkällä tähtäimellä, laatua toki unohtamatta. Vertaile siis aina kilohintoja tai litrahintoja pelkän pakkauksen hinnan sijaan.