Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.8.5.2011 Luotonantajarekisterin käyttöönotto ei suju ongelmitta


Aiemmin uutisoimme, että pikavippiala on muutosten kourissa uuden luotonantajarekisterin käyttöönoton takia, koska tämä vaatii jokaista alalla toimivaa pikavippipalvelua rekisteröitymään saadakseen toimia markkinoilla.

Luotonantajarekisteriin on liittynyt pikavippiyrityksiä melkoisen hitaaseen tahtiin, eivätkä kaikki toiminnassa olevat yritykset ole vieläkään rekisteröityneet. Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin on tullut hakemuksia, joiden taustalta löytyy sellaisia asioita, jotka lähes varmasti johtavat hakemuksen hylkäämiseen.

Luotettavimpia yrityksiä rekisteröintivaatimus ei luonnollisesti juurikaan haittaa, vaan esimerkiksi Pikavippitieto.comin vertailussa olevista yrityksistä lähes kaikki ovat jo saaneet myönteisen päätöksen rekisteröintiin liittyen.

Rekisteröintipakko lisää alalla toimimiseen liittyvää byrokratiaa, joskin myös helpottaa yritysten valvontaa ja tätä kautta todennäköisesti vähentää väärinkäytöksiä.

Takarajana rekisteröitymiselle on kesäkuun alku, jolloin viranomaiset tulevat tarkistamaan, että kaikki toiminnassa olevat yritykset kuuluvat rekisteriin ja että toiminnasta ei löydy muuta moitittavaa. Kesäkuu tulee olemaan mielenkiintoinen kuukausi pikavippialaa seuraaville, koska silloin nähdään miten valvonta tosiasiassa toimii, ja löytyykö aluehallintovirastolta resursseja puuttua sellaisten pikavippipalveluiden toimintaan, jotka eivät ole rekisteröityneet asianmukaisesti.

Vastaavia uutisia: