Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.9.6.2011 Taloustutkimuksen jokakeväisen pikavippitutkimuksen mukaan OK Money on jälleen paras pikavippiyritys


Taloustutkimuksen tekemiä pikavippeihin liittyviä tutkimuksia voidaan hyvällä syyllä pitää luotettavimpina mitä Suomesta löytyy ja tänä keväänä tehdyn tutkimuksen mukaan OK Money on jälleen Suomen paras pikavippiyritys.

Kyseinen tutkimus tehdään joka vuosi, yleensä keväällä. Ensimmäistä kertaa tämä tutkimus toteutettiin jo vuonna 2007, jolloin pikavipit eivät vielä olleet yhtä suosittuja lainamuotoja kuin nykyään. Tutkimukseen on otettu tänä keväänä mukaan 28 luotettavaa kulutusluottojen ja pikavippien tarjoajaa, joten kyseessä on melko kattava otos alan tarjonnasta. Pois on jätetty lähinnä selkeitä huuhaa-firmoja ja suurin osa vertailussa olleista yrityksistä löytyy myös Pikavippitieto.comin pikavippivertailusta.

Vertailussa olivat mukana seuraavat pikavippipalvelut:

Ainalaina
BIGBANK (muuttunut Nopsalainaksi vähän aikaa sitten)
Cellbes yksityislaina
Credit24
Ellos yksityislaina
Ferratum
Get Capital
Halens Yksityislaina
Hetilainaa.fi
Joustolaina
Monetti Pikalaina
Nordea Joustoluotto
Pikavippi.fi
Rahapuu
Reissuluotto
Risicum
Santander
Satavippi
Säästöpankin Joustolaina
Tekstivippi
Terrarahoitus
Viestilaina
Vippi.fi
Vippi24
Vippiluotto

Ainoa silmiinpistävä erikoisuus tutkimuksessa on, että Everyday –pikavippipalvelua ei kyseisestä tutkimuksesta löydy. Everyday on OPR-vakuuden pitkään markkinoilla ollut, todella edullinen pikavippipalvelu, joka on ollut oman mututuntumamme mukaan ollut ylivoimaisesti suosituin pikavippi helppouden, edullisen hintansa ja luotettavuutensa ansiosta viimeisen vuoden aikana.

Tutkimukseen voit tutustua Taloustutkimuksen sivuilla, vaikkakin tarkemmat informaatiot tutkimuksesta täytyy hankkia puhelimitse heidän Turun toimiston numerostaan, joka on (02) 284 8000.

Vastaavia uutisia: