Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.Älä anna loman tai matkustelun pilata talouttasi


Oletko koskaan tullut miettineeksi miksi lähes kaikkialla maailmassa, siellä missä turisteja liikkuu edes hieman, on myös runsaasti niin kutsuttuja turistirysiä ja ahkerasti turistien hihassa roikkuvia kaupustelijoita enemmän kuin lääkäri määrää?

Syynä tähän on yksinkertaisesti se, että turistit käyttävät paljon rahaa ja yleensä juuri ne, joilla on rahaa enemmän, myös matkustavat eniten (loogista, vai mitä?). Useimmiten matkustellessa sitä jopa tuhlaa huomattavasti enemmän rahaa kuin kotimaassaan, koska “lomalla ei nihkeillä”.

Huono puoli tällaisessa ajattelussa on kuitenkin se, että kun rahat tuhlaa kohteessa kaikkeen turhaan, saa viikon Teneriffan matkaan kulumaan niin suuret summat rahaa, ettei seuraavaan vuoteen olekaan varaa matkustaa mihinkään. Tilanteen ei todellakaan tarvitse olla tällainen, vaan fiksuilla valinnoilla voit matkustaa melkoisen edullisesti jopa kalliimman puoleisissa maissa ja rahasi riittävät näin huomattavasti pidempiin matkoihin, tai vaihtoehtoisesti voit reissata useammin kuin tuhlaavalla matkailutyylillä.

Tuhlaaminen aiheuttaa morkkiksen useimmiten myös reissussa, tai ainakin viimeistään reissun jälkeen, kun paluu todellisuuteen ja rahan puutteeseen on edessä. Älä siis tuhlaa, vaan käytä matkustaessasikin rahaa fiksusti, niin matka ja kotiinpaluu sujuvat mukavammissa merkeissä.

Ensimmäisenä konkreettisena vinkkinä voisi mainita budjetoinnin. Laske ennen reissua järkevä päiväbudjetti ja pyri pitäytymään siinä. 100 eurolla päivässä tulee toimeen kaikkein kalleimmissakin maissa, joten 2000 euron viikkobudjetti kertoo tuhlailevasta luonteesta.

Matkamuistot ovat lähes aina ylihinnoiteltua heikkolaatuista roinaa, joten mieti kahteen kertaan tarvitsetko oikeasti puisen norsun Afrikan tuliaisina, vai riittäisivätkö valokuvat ja muut muistot, jotka ovat ilmaisia? Itse en osta nykyään mitään matkamuistoja, mutta valokuvaan matkoilla sitäkin enemmän.

Matkalippujen hinnat vaihtelevat niin paljon, että niiden vertaaminen on ensimmäinen asia mikä kannattaa tehdä ennen reissuun lähtöä. Äkkilähtöjä löytyy nykyisin valtava määrä netistä, samoin kuin lentojen hintavertailuja.

Useimmilla tulee lomalla tarve rentoutua sataprosenttisesti, mihin yleensä kuuluu myös aivojen laittaminen narikkaan. Tästä seuraa yleensä vain lompakon ohenemista, joten opettele mielummin pitämään hauskaa fiksusti. Rahan tuhlaaminen ei oikeasti ole hauskaa edes sillä hetkellä kun tavara vaihtaa omistajaa, vaan parhaat kiksit saa siitä että ostat myös lomalla vain niitä asioita joita oikeasti tarvitset, etkä maksa mistään ylihintaa, niin rahaa jää myös matkan jälkeen käytettäväksi. Lomalla käytetty raha ei ole mitään leikkirahaa, vaan sen ansaitsemiseen joutuu tekemään Suomessa paljon töitä. Hanki turhan krääsän sijaan henkisiä matkamuistoja, jotka kestävät kaikkein pisimpään eivätkä maksa mitään.