Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.Henkilökohtaisen talouden suunnittelu


Nyt kun maailmantalous vasta yrittää hiljalleen toipua eräästä historian pahimmista talouden ongelmavyyhdeistä, on enemmän kuin hyödyllistä miettiä hieman sitä, miten omaa henkilökohtaista talouttaan voisi parhaiten hallita ja parantaa. On ymmärrettävää, että suurin osa ihmisistä ei haluaisi laittaa aikaa tai rahaa tähän aiheeseen, mutta jos haluat tavoittaa taloudellisesti hyvän tilanteen ja päästä esimerkiksi eroon pikavippikierteestä, on vaivannäkö välttämätöntä.

Oman talouden suunnitelussa voidaan nähdä esimerkiksi seuraavia kohteita: oma taloudellinen tilanne, riittävä taloudellisen tilanteen suojaaminen, verotuksen optimointi, sijoittaminen ja eläkesuunnittelu.

Henkilökohtaisella taloudellisella tilanteella tarkoitetaan kaikkien yksittäisen ihmisen tai kotitalouden käytettävissä olevia resursseja. Voidaan esimerkiksi laskea paljonko vuotuisia tuloja on suhteessa menoihin. Tämän perusteella voi sitten helposti laskea, kuinka paljon pitää joko kuluttaa vähemmän tai tienata enemmän, jotta talous on tasapainossa tai että päästään tiettyyn tavoitteeseen pidemmällä aikavälillä.

Seuraava tärkeä asia on pitää huolta siitä että riskit oman talouden romahtamisesta eivät ole liian suuria. Esimerkiksi asuntojen hinnat voivat laskea nopeastikin tai puoliso voi menehtyä yllättäen. Tällaisiin tilanteisiin on hyvä varautua etukäteen, eikä vasta riskin realisoituessa. Vakuutukset ovat yksi hyvä keino suojautua tämäntyylisiä riskejä vastaan. Löytääksesi juuri itsellesi sopivan edullisen henkilökohtaisen vakuutuksen täytyy yleensä tehdä aika paljon tutkimustyötä ja vertailla eri vakuutuksia. Asuntojen hintojen laskua varten voit parhaiten varautua ottamalla sopivan pienen lainan, jotta pystyt maksamaan sitä takaisin vaikka korot nousisivatkin reilusti nopeassa ajassa.

Yksittäisen kotitalouden verorasitus on usein suurin kuluerä, joten on todella hyödyllistä selvittää mitä kaikkia verovähennyksiä on käytettävissä. Tähän internetin hyödyntäminen toimii aika hyvin, puhumattakaan siitä että käytät ammattilaisen apua tai ihan vain perehdyt veropykäliin, jotka tosin ovat usein melko vaikeaselkoisia.

Sijoittaminen on hyvä tapa yksittäiselle henkilölle kerätä varallisuutta pidemmällä tähtäimellä esimerkiksi jotain suurempaa taloudellista tavoitetta varten. Tästä aiheesta on löydettävissä netin kautta todella paljon tietoa, mutta oleellisinta on se että säästettyjen rahojen tuotto on suurempi kuin inflaatio ja että sijoitusten riski on suhteessa niiden potentiaalisiin tuottoihin. Pikavippien ottaminenhan on eräällä tavalla sijoittamisen vastakohta. Kannattaa selvittää asioita itse eikä luottaa sokeasti pankin setään tai tätiin – tästä Åke Blomqvistin tapaus on hyvä esimerkki.

Eläkesäästämisellä tarkoitetaan säästämistä sitä tilannetta varten, että ihminen vetäytyy työelämästä ja alkaa käyttämään jo kerättyä varallisuutta elämiseen sen sijaan että tienaisi rahaa työtä tekemällä tai muulla tavalla. Normaalin valtion eläkejärjestelmän lisäksi on olemassa lukuisia yksityisiä eläkevakuutuksia, mutta niiden kannattavuudesta ollaan montaa mieltä. Ehkäpä kaikkein paras tapa säästää eläkettä varten on sijoittaa rahojaan itse fiksuihin kohteisiin, vaikkakin tällöin vaaditaan asiaan perehtymistä ja kärsivällisyyttä, jottei rahoja tule käytettyä ennen aikojaan tai menetetä niitä ottamalla typeriä riskejä (esimerkiksi sijoittamalla WinCapitaan tai vastaaviin huijauksiin, joissa luvataan mahdottomia tuottoja).

Henkilökohtaisen talouden suunnittelu on siis monimuotoinen aihe, jota tulisi opetella ja ylläpitää jatkuvasti. Opiskelu kannattaa aloittaa samantien, jotta vältyt turhilta taloudellisilta ongelmilta, joita esimerkiksi pikavipit usein aiheuttavat. Turhat taloudelliset ongelmat tekevät usein elämästä hankalampaa kuin mitä sen tarvitsee oikeasti olla.