Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.Käyttöehdot


Käyttämällä Pikavippitieto.com -sivustoa (jäljempänä “palveluntarjoaja”), lupaudut noudattamaan seuraavia sivuston käyttöä koskevia ehtoja.

Oikeudet

Palveluntarjoajan materiaalin ja sivujen kaikenlainen kopiointi ilman erityistä lupaa on kielletty. Palveluntarjoaja myös pidättää kaikki oikeudet sivujen sisältöön, ellei sivuilla tai näissä käyttöehdoissa erikseen mainita. Sivuston sisältöä lainattaessa tulee aina viitata http://www.pikavippitieto.com -osoitteeseen materiaalin lähteenä. Tekstiä tai tekstin osia voi kopioida ainoastaan lukemista varten ja yksityistä, ei-kaupallista, tarkoitusta varten. Kuvia tai osia niistä ei ole lupa kopioida tai käyttää muihin tarkoituksiin ilman erillistä lupaa palveluntarjoajalta.

Palveluntarjoajan vastuut

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivustolta löytyvien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta, eikä myöskään palvelusta löytyvien linkkien kautta löytyvien sivustojen sisällöstä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivustolta löytyvien käyttäjien kommenttien oikeellisuudesta tai sisällöstä.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sivustolta löytyvistä mainoksista, niiden sisällöstä, tai mainostettavien palveluiden toiminnasta. Mainostajan vastuulla on huolehtia mainostensa lainmukaisuudesta ja hyvien tapojen noudattamisesta.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa taloudellisesta tai muunlaisesta vahingosta joka joko suoraan tai epäsuorasti aiheutuu sivuston käytöstä tai sen sisältämästä informaatiosta, eikä sivuston saatavuudesta.

Käyttäjän velvollisuudet

Palvelua käyttämällä sitoudut siihen, että sivustolle mahdollisesti tuottamasi materiaali, kuten esimerkiksi kommentit tai arvostelut, ovat lainmukaisia ja sopivia julkaistavaksi.

Sitoudut ottamaan vastuun julkaisemastasi materiaalistasi siten, että olet vastuussa kaikista korvausvaatimuksista, joita sivustollesi julkaisema materiaali aiheuttaa. Olet myös velvollinen kompensoimaan palveluntarjoajalle tai muille osapuolille sellaisen toimintasi seuraamukset, jotka ovat laittomia tai rikkovat näitä käyttöehtoja.

Sivustoa käyttämällä lupaudut olemaan esittämättä vaatimuksia palveluntarjoajaa kohtaan liittyen sivustolla julkaisemaasi materiaalia kohtaan. Olet myös tietoinen siitä, että palveluntarjoaja voi ilman erillistä ilmoitusta käyttää julkaisemaasi materiaalia kokonaan tai osittain erilaisten tuotteiden tai palveluiden mainoksiin tai sisältöön liittyen.

Osa palveluntarjoajan sivuista tai palveluista saattaa sisältää lisäehtoja, joista mainitaan kyseisillä sivuilla tai rekisteröitymisen yhteydessä.

Palveluntarjoajan oikeudet

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden estää palvelun tai sen yksittäisten sivujen käytön milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, kuten myös oikeuden poistaa käyttäjän julkaiseman materiaalin milloin tahansa sivustolta.