Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.Mistä saada helposti ja nopeasti rahaa?


Jos rahapula on päässyt yllättämään, niin et todellakaan ole kyseisessä tilanteessa yksin. Kaikilla meillä joiden vanhemmat eivät ole miljonäärejä, on varmasti jossain vaiheessa elämää tullut sellainen tilanne eteen, että tarvitsisimme jostain helposti ja nopeasti rahaa rahapulan yllättäessä, mutta on vaikeaa keksiä mistä sitä saisi.

Tässä artikkelissa on koottuna vinkkejä, joiden avulla voit saada pienehköjä tai hieman suurempiakin rahasummia viikon aikajänteellä kukkaroosi. Kaikki näistä vinkeistä eivät välttämättä ole takuuvarmoja ja summat eivät aina ole todella suuria, mutta jos rahantarve on todella pikainen, ei vaihtoehtoja aina ole.

Jos aikaa on enemmän, kannattaa mielummin keskittyä pidempiaikaisiin tapoihin saada lisää rahaa, kuten esimerkiksi säästämisvinkkeihin, kustannusten pienentämiseen tai sijoittamiseen, mutta seuraavat vinkit auttavat pahimpaan kiireeseen:

1. Tee väliaikaisia töitä

Suomessa on markkinoilla monia työnvälitysfirmoja, jotka vuokraavat työvoimaa lyhyellä varoitusajalla yrityksille. Monesti voit saada rahat käteesi jopa samana iltana, jos sopiva homma löytyy. Työt tällaisten välitysfirmojen kautta ovat useimmiten yksinkertaisia, eivätkä vaadi koulutusta sen enempää. Vara-apu on esimerkki tällaisesta firmasta, joka tarjoaa päivittäistavarakaupan alalle vuokratyöntekijöitä nopealla varoitusajalla.

Voit myös katsella päivän lehdestä työilmoituksia – usein lehdistä löytyy yksityisten henkilöiden ilmoituksia, joissa he etsivät pieniin työkeikkoihin tekijää.

2. Myy vanhat nurkissa lojuvat tavarasi pois

Harvoin tulee vastaan ihmistä, joka ei omistaisi jotain turhaa tavaraa, jolle ei ole itsellä mitään käyttöä, mutta josta voisi myymällä saada hyvätkin rahat. Käy läpi varastosi, vaatekaappisi ja kaikki kotisi nurkat ja mieti mitä tavaroita tai vaatteita oikeasti tarvitset. Sen jälkeen voit myydä kaikki tavarat joilla on vähänkin arvoa esimerkiksi kirpputorilla, Huuto.netissä tai Keltaisessa Pörssissä.

Usein tällä tavalla voi saada useita satoja euroja päivän työllä ja samalla teet kodistasi viihtyisämmän pääsemällä eroon turhista roinista.

3. Ryhdy katutaiteilijaksi

Usein ulkomailla matkustellessa näkee mitä erikoisempia katutaitelijoita muusikoista ja tanssijoista klovneihin, ja kun vähän aikaa seuraa niiden toimintaa, ei voi olla huomaamatta että kaikkein taitavimmat voivat tienata todella suuria summia rahaa lyhyessä ajassa. Tätä ei kuitenkaan voi missään tapauksessa suositella jos et oikeasti ole hyvä jossain asiassa. Ei ole mitään nolompaa kuin hakata kattiloita kadulla “muusikkona”, ellet sitten pyydä ihmisiltä maksua metelin lopettamisesta.

4. Kerjää

Suomalaisena tekee melkein pahaa laittaa tällainen vaihtoehto vinkkeihin esille, mutta jos romanikerjäläisille kerjääminen on sallittua, niin miksei suomalainenkin voisi sitä tehdä (mielummin toki rehellisemmin). Olen usein miettinyt, että itse ainakin lahjoittaisin huomattavasti mielummin rahaa rehelliselle suomalaiselle “kerjäläiselle”, joka vaikka ihan siisteissä vaatteissa pyytäisi kadulla rahaa kyltin kanssa lomamatkaansa varten, kuin muualta rikollisliigan avustuksella Suomeen tulleelle sinänsä varmasti köyhälle henkilölle, joka kerjäämistä varten kuitenkin vaihtaa aamulla surkeat vaatteet päälle ja sotkee naamansa noella, ollen näin epärehellinen. Jos oikein käyttää mielikuvitustaan, voisi tämän kerjäämis-/rahankeruuidean toteuttaa vaikka Facebookin kautta, niin ei tarvitse kadulla istuskella.

5. Kerää pulloja

Yhdestä pullosta tai tölkistä voi saada kymmenien senttien pantin ja etenkin suosittujen alkoholintäyteisten juhlapäivien, kuten vapun, aikana kaduilla on tuhansittain ihmisten pois heittämiä pulloja ja tölkkejä, jotka ovat riihikuivaa rahaa ja odottavat poimijaansa. Pullonkerääjiä näkyy kaduilla jo nykyisin melko paljon, joten kilpailua voi löytyä hieman, mutta ahkera kerääjä voi silti tehdä kymmeniä tai jopa satoja euroja tällaisten suosittujen juopottelujuhlien aikana.

Jos mikään näistä viidestä vinkistä ei tunnu omalta, tai tarvitset rahaa juuri tällä minuutilla, voi pikavippi olla myös ihan toimiva ratkaisu, kunhan vertailet pikavippivertailussamme luotettavat pikalainat ja löydät näin edullisimman vaihtoehdon. Onnea rahanmetsästykseen!