Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.Näin löydät edullisimmat pikavipit helposti


Markkinoilla on useita kymmeniä pikavippipalveluita, joten edullisimman pikavipin löytäminen ei aina ole todellakaan helppoa. Pikavippiyritysten rekisteröitymispakko toki muutti hieman alaa siten, että toiminnassa pitäisi olla tällä hetkellä ainoastaan sellaisia palveluita, joihin voi luottaa. Tämän valvominen on toki hankalaa, joten paras keino varmistaa, että pikalainapalvelu on luotettava, on valita se listaamiemme luotettavien pikavippipalveluiden joukosta.

Edullisin pikavippi on ylivoimaisesti helpointa etsiä hakukoneellamme, johon tarvitsee laittaa ainoastaan haluamasi lainasumma sekä ikä, jonka jälkeen “etsi edullisin vippi” -nappia klikkaamalla hakukoneemme etsii sinulle edullisimman pikavipin samantien. Järjestelmä näyttää aina kerrallaan kymmenen edullisinta vaihtoehtoa, jotta vertailu sujuisi järkevästi – kukapa haluaisi etsiä vaikkapa 23. edullisinta pikavippiä?

Voit myös järjestää tulokset helposti uudelleen minkä tahansa sarakkeen mukaan klikkaamalla sarakkeen otsikkoa, jolloin hinnan ei tarvitse olla ainoa peruste pikavippiä valittaessa. Vuosikorko tosin ei ole pikavippien kohdalla kovinkaan järkevä vertailutapa laina-aikojen ollessa lyhyitä. Mielestämme ehdottomasti järkevintä on vertailla kokonaiskustannuksia, joiden mukaan pikavipit oletuksena laitetaan järjestykseen pikavippihaussamme.

Kokemuksemme mukaan 20-300 euron pikavipeissä OPR-Vakuuden suosittu pikalainapalvelu Everyday on lähes aina edullisin, jonka voi tarkistaa helposti hakukoneen avulla. Everyday ei tosin tarjoa tätä suurempia lainasummia, joten suuremmissa lainamäärissä tulokset vaihtelevat enemmän ja edullisin vippi kannattaa hakea hakukoneella.

Pikavippitieto.comin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen ilmainen ja markkinoiden kattavin pikalaina-haku, johon valittavat palvelut seulotaan tarkasti väärinkäytösten ja epäluotettavien yritysten karsimiseksi. Jos huomaat palvelussa puutteita tai virheellisiä tietoja, ilmoitathan siitä ylläpidolle yhteydenottolomakkeen kautta.

Toivomme vilpittömästi, että sivustomme on sinulle hyödyllinen ja säästät rahaa sekä vaivaa edullisinta pikavippiä etsiessäsi.