Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.Tietosuoja


Mitä tietoja keräämme

Keräämme tietoja kävijöistämme kun rekisteröidyt sivustollemme tai täytät lomakkeen. Keräämme myös tietoja kävijöiden määristä ja siitä, mitä kautta kävijät ovat sivustollemme tulleet.

Jos osallistut sivustollamme esimerkiksi kilpailuun tai arvontaan, voimme pyytää sinua antamaan nimesi tai sähköpostiosoitteesi, mutta sivustoa voi myös käyttää täysin anonyymisti.

Mihin käytämme saamiamme tietoja?

Tietoja joita käyttäjistä mahdollisesti kerätään, voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • parantaaksemme palvelun yksilöllisyyttä
  • parantaaksemme sivustomme palvelun laatua (tätä parannamme myös saadun asiakaspalautteen avulla)
  • kehittääksemme asiakaspalvelua
  • uutiskirjeiden tai muiden vinkkien lähettämiseen sähköpostiin
  • erilaisten kilpailujen järjestämiseen

Miten valvomme ja käytämme tietojasi?

Sivustomme käyttää nykyaikaisia salausmenetelmiä, jotka takaavat sen etteivät tietosi päädy koskaan vääriin käsiin, eikä niitä myöskään missään olosuhteissa luovuteta kolmansille osapuolille ilman selkeää suostumustasi, lukuun ottamatta mahdollisia luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka avustavat sivuston ylläpidossa ja pitävät tiedot ehdottoman luottamuksellisina.

Varaamme oikeuden luovuttaa henkilökohtaisia tietoja sellaisissa harvinaisissa tapauksissa, että lain noudattaminen, oikeuksiemme valvominen tai turvallisuutemme sitä vaatii. Sellaista dataa, josta yksittäisiä kävijöitä ei voida tunnistaa, voidaan käyttää markkinoinnissa tai vastaavissa toimenpiteissä.

Kolmannen osapuolen linkit

Sivustolta löytyy linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille ja palveluihin. Näillä ulkopuolisilla palveluilla on omat meistä riippumattomat tietosuojansa ja käyttöehtonsa, joihin sinun tulee tutustua kyseisillä sivustoilla ennen palveluiden käyttöä. Emme ole minkäänlaisessa vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat sinulle kolmansien osapuolten palveluiden johdosta, emmekä heidän palveluidensa tai sivustoidensa sisällöstä. Jos kuitenkin löydät sivustoltamme linkkejä palveluihin jotka rikkovat hyviä tapoja, ilmoitathan siitä meille yhteydenottolomakkeen kautta, jotta voimme arvioida uudelleen niiden sopivuuden sivustollemme.

Muuta tietoa

Tämä tietosuojalauseke koskee ainoastaan tietoa jota kerätään internet-sivustomme kautta, eikä tietoja joita kerätään muualla.

Lue myös palvelun käyttöehdot, josta löytyy lisää tietoa sivustomme käyttämistä koskien.

Käyttämällä sivustoamme sitoudut noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä.