Tiesitkö että halvimman ja kalleimman pikavipin välillä voi olla jopa satojen eurojen kustannusero?

Käyttämällä täysin ilmaista ja markkinoiden kattavinta pikavippivertailuamme edullisin pikavippi löytyy todella helposti - juuri niillä ehdoilla kuin haluat.

Pikavippivertailu sisältää noin 350 erilaista lainaa kymmeniltä luotettaviksi todetuilta pikavippipalveluilta ja lainasummavaihtoehdot ovat erittäin kattavat, 20€-2000€, toisin kuin monissa muissa pikavippivertailuissa. Listaa myös päivitetään jatkuvasti, joten tiedot pitävät yleensä todella hyvin paikkansa.

Aloita ilmoittamalla haluamasi lainasumma, ikäsi ja laina-aika, niin hakukone etsii sinulle 10 edullisinta vaihtoehtoa luotettavimpien pikalainayritysten joukosta.Uudet pikavipit ja pikalainat vuonna 2011


Tälle sivulle kerätään vuonna 2011 ilmestyvät pikavippipalvelut sitä mukaa kun niitä ilmaantuu. Jos listasta puuttuu jokin pikavippejä tarjoava palvelu, joka on aloittanut toimintansa vuoden 2011 aikana, niin pyydämme lukijoita ystävällisesti ilmoittamaan siitä yhteydenottolomakkeen avulla.

Useinhan pikavipin saaminen ilman luottotietoja on todella vaikeaa, mistä johtuen monet luottotietonsa menettäneet haluavat kokeilla uusia alalle tulleita firmoja siinä toivossa, että niistä sen vipin saisi ilman luottotietojakin. Tietoa siitä, myöntävätkö seuraavat palvelut pikavippejä luottotiedottomille, ei ole, mutta se on joka tapauksessa hyvin epätodennäköistä.

Tässä uudet pikavipit ja pikalainat vuodelta 2011. Listaa päivitetään sitä mukaa kun uusia pikavippipalveluita ilmaantuu.

Nopsavippi

Top Finance Oy:n ylläpitämä Nopsavippi tarjoaa lainoja 50 eurosta 500 euroon asti. Hintataso on käytännössä sama kuin suurimmassa osassa pikavippipalveluita, eli 100 euron lainan kustannukset ovat esimerkiksi 25 euroa, jonka lisäksi tulee kahden tekstiviestin hinta (2 tai 3 euroa), mikäli lainaa ei haeta verkkohakemuksella. Laina-aika voi olla joko 14 tai 30 vuorokautta.

Sivusto on yksinkertainen ja siisti, joten jo pelkästään ulkoasu herättää luottamusta. Nopsavippi tuntuisi olevan kaikkein luotettavin tänä vuonna tähän asti aloittaneista pikavippipalveluista, joten Pikavippitieto.com suosittelee sitä.

Nopsavippi -palveluun pääset tästä linkistä

Euroloan

Euroloan on uusi pikavippejä myöntävä palvelu, josta voi saada lainoja 50-1000 euron suuruisina, mikä on ehkä yleisin lainasummien valikoima alalla. Summan voi myös valita euron tarkkuudella, joten voit halutessasi lainata esimerkiksi 285 euron summan. Laina-ajan voit päättää vapaasti 14-90 päivän väliltä riippuen hieman lainasumman koosta.

Euroloanin kokonaiskulut ovat alan keskitasoa, ja korkokuluja 100 euron lainalle tulee n. 25 euroa. Eräpäivän siirto onnistuu Euroloanin asiakkaana, mutta se maksaa 20 euroa, joten kovin kannattavaa touhua se ei ole. Euroloanin sivusto on kohtalaisen siisti, vaikkakaan ei tyylikkäin tai helppokäyttöisin.

Euroloanin sivuille

Vippikulma

Vippikulma on vuonna 2011 ilmestynyt pikavippipalvelu, jonka taustalla on Top Finance Oy Turusta. Sivusto ei herätä mielestäni suurta luottamusta, koska tietoa palvelusta ei juuri sopimusehtojen lisäksi löydy. Hinnoiltaan tämäkin palvelu on lähes täysin samaa luokkaa kuin suuri osa pikavippialan toimijoista, joten mikään kusetus ei missään tapauksessa ole kyseessä. Lainamäärät vaihtelevat 50-500 euron välillä ja laina-aika voi olla joko 14 tai 30 päivää. Ikäraja on 18 vuotta.

Vippikulman sivuille

Helppovippi

Helppovipin taustalla on Oy Botnia Finance Ab. Sivusto ei ole kaikkein tyylikkäin, mutta pikavippien kulut ovat melko kohtuulliset, ehkä jopa hieman edullisemmat kuin keskimäärin, joten kyseessä on ihan hyvä vaihtoehto pikavipin hankkimiseksi. Lainasummat vaihtelevat 50 ja 400 euron välillä ja palvelusta löytyy myös nopean maksajan etu, jolloin voi maksaa lainan etuajassa takaisin ja säästää näin hieman rahaa.

Palvelun ikäraja on harvinaisen korkea, 24 vuotta, mikä on huono asia sitä nuoremmille, mutta hyvä asia kyseistä ikärajaa vanhemmille, koska ehkäpä juuri tiukemman ikärajan ansiosta palvelun hintataso on kohtuullinen. Palvelulle on myös myönnetty avainlippu, mikä tarkoittaa sitä että kyseessä on luotettava suomalainen yritys.

Helppovipin sivuille

Helppolaina

Helppolainan taustalla on sama yritys kuin Helppovippi –palvelunkin taustalla – Oy Botnia Finance Ab. Sivusto on yläosan kuvitusta lukuun ottamatta lähes identtinen Helppovipin kanssa, joten kyseessä on käytännössä sama palvelu. Kuten Helppovippi, myös Helppolaina myöntää uusille asiakkaille vippejä ainoastaan 24 ikävuoden jälkeen, mutta lainasummat eroavat siten, että Helppolaina tarjoaa vippejä ainoastaan 50-200 euron välillä.

Helppolainan sivuille

Nettivippi

Nettivipistä voit hakea lainaa 60-1000 euron määrissä. Tämän vippipalvelun taustalla on OK Money Finance Oy, eli kokemusta alalta löytyy jo ennestään runsaasti. Tästä osoituksena ovat tyylikkäät ja selkeät sivut, joilta pikavipin hakeminen onnistuu helposti. Palvelu on myös rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantorekisteriin, johon rekisteröityminen on tällä hetkellä pikavippiyrityksille pakollista. Pienemmissä pikavipeissä ikäraja on 18 vuotta, kun taas suurimmissa summissa ikäraja nousee 23 vuoteen.

Nettivipin sivuille